Ilmoita ajankohtaisesta

Kerro meille ajankohtaisesta käsityöhön liittyvästä tapahtumasta, julkaisusta tai ilmiöstä. Julkaisemme tiedot etusivun Poimintoja-sivulla. Jos ilmoituksia tulee paljon samaan aikaan, toimitus voi tehdä julkaisuvalintoja. Epäasiallista materiaalia ei julkaista.
Kerro poiminta tai löytö
Kirjoita tähän lyhyt johdanto. Sopiva pituus on noin 200-300 merkkiä.
Pääteksti julkaistaan Poiminnan tai löydön omalla sivulla. Maksimipituus on 1500 merkkiä.
Maximum upload size: 3MB
Liitä tähän Poiminnan tai löydön kuvituskuva. Sallitut tiedostomuodot ovat jpg ja png.

Julkaistut kirjoitukset ja kuvat on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä (CC BY-NC-SA) . Tämä tarkoittaa, että lukija voi kopioida aineistoa ja muokata sitä, mutta lähde (tekijä ja sivusto) on aina mainittava asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli muutoksia tekstiin on tehty. Aineistoa voi käyttää vain ei-kaupallisiin tarkoituksiin – kaupallinen käyttö on kielletty. Kaikki muutokset on jaettava samalla lisenssillä kuin alkuperäinen aineisto.
Kirjoita tähän kuvituskuvan kuvateksti ja kuvaajan nimi.
Jos Poiminnasta tai löydöstä löytyy lisätietoa verkosta, lisää tähän osoite.
Lähettämäni tekstit, kuvat ja tiedostot voidaan tallentaa osana Craftstories-verkkosivuja Suomen käsityön museon arkistoon. *
Haluatko samalla lisätä yhdistyksesi tai yrityksesi tiedot Craftstoriesin sivulle, jolla esitellään käsityöalan toimijoita?
Maximum upload size: 1MB