Tallennusharjoituksessa päähuomiossa oli Hollolasta kotoisin oleva Minna Tammi, taiteilijanimeltään ARTMINNA, ja hänen käsityöyrittäjyytensä. Minna on ainutlaatuinen suomalainen käsityötaiteilija ja pienyrittäjä, jonka erityisosaamiseen kuuluu eläinminiatyyrien neulahuovuttaminen. Tallennusharjoituksen tarkoituksena oli tutustua Minnaan huovuttajataiteilijana ja hänen yritystoimintaansa sekä selvittää taidokkaiden lemmikkiminiatyyrien tekemiseen liittyviä työvaiheita ja taiteellisen prosessin yksityiskohtia.
Minna on tekstiili- ja muotialan opettaja, mutta ammatillinen tai koulutuksellinen tausta ei ole merkittävästi vaikuttanut hänen huovutustaitojensa kehittymiseen. Minna kuvailee itseään itseoppineeksi ja kertoo oppineensa paljon muilta huovuttajataiteilijoita sosiaalisessa mediassa. Minna on lapsesta asti ollut kiinnostunut taiteilusta ja muotokuvien tekemisestä, mutta vasta vuonna 2015 hän alkoi työskennellä neulahuovuttamalla. Paljon hyvää palautetta saatuaan hän aloitti tilaustöiden tekemisen. Käsitöiden tekeminen on lähellä Minnan sydäntä ja huovutus on ennen kaikkea rentouttava harrastus. Minna ei halua tehdä huovuttamisesta kokopäiväistä työtä; hänelle on tärkeintä tehdä huovuttamista harrastuksen ilosta, ei taloudellisesta pakosta. Hän kuvailee työskentelytyyliään taiteellisesti vapaaksi ja spontaaniksi. Rauhallista ja vapaata työskentelyaikataulua rohkaisee myös se, että asiakkaita ei ole aivan yltäkylläisesti. Minna ei systemaattisesti markkinoi käsitöitään, mutta ylläpitää käsitöilleen omistettua Instagram-tiliä. Minnan asiakkaat tulevat sekä sosiaalisen median kautta että lähipiiristä.
Minna tekee perinteisten muotokuvafiguurien lisäksi myös kehystettyjä muotokuvia, näköistohveleita ja erilaisia asusteita, kuten koruja ja avaimenperiä. Tyypillisesti Minna saa kiinnostuneelta asiakkaalta kuvan lemmikistä, joka toimii referenssikuvana työskentelyprosessin aikana. Minna kertoo suosivansa kotimaisia materiaaleja ja harkitsevan eettisyyttä materiaalihankinnoissa. Hän hyödyntää luovasti myös kotikonsteja työskentelyssään. Esimerkiksi villojen värjääminen täsmälliseen sävyyn onnistuu kahvilla. Yhteen miniatyyriin ja sen eri työvaiheisiin kokonaisuudessaan tarvitaan vähintään neljää eri kokoista neulaa. Neulan ja villan lisäksi Minna käyttää rautalankaa miniatyyrien luurankoina. Lisäksi hän muotoilee miniatyyrien kirsut massasta itse, polttaa valmiit kirsut uunissa ja maalaa ne oikean väriseksi. Lasisilmät hän myös maalaa itse. Työprosessin loppuvaiheessa Minna lähettää kuvia tuotoksesta asiakkaalle ja pyytää parannusehdotuksia. Minna kokee, että palaute usein kehittää hänestä myös paremman käsityötaiteilijan. Lopputuloksena on suloinen ja ihmeellisen realistinen eläinmuotokuva.
Lahjoina lemmikkien muotokuvat ovat erittäin yleisiä. Niillä on vahvaa sentimentaalista arvoa erityisesti silloin, kun esimerkiksi rakas lemmikki on juuri edesmennyt ja tuosta lemmikistä saa jonkin kauniin muiston huovutetun muotokuvan muodossa. Lemmikin voi nähdä ikään kuin ilmentyvän huovutettuun muotokuvafiguuriin. Minna kertoo, että palkitsevinta huovuttamisessa on juuri se, kun onnistuu antamaan iloa jollekulle rakkaan lemmikkinsä menettäneelle.